Eclat Style Parfum

Seller: Drenusha Stubla
Email: drenusha.stublla@outlook.com
Posted 4 months ago

17.00 

Currency
Euro (€) - EUR
  • Euro (€) - EUR
  • Albanian lek (L) - ALL
  • Macedonian denar (ден) - MKD
Phone number: 044892623
Product code: 2316
131 Views
Favorite
Favorite

Description

Për përsosmëri dhe hijeshi të lehtë.

Eclat Style është një Parfum më i rafinuar dhe elegant për burra, krijuar nga dy Parfumues Master me disa nga përbërësit më prestigjiozë në parfumeri. Një aromë e përjetshme, moderne dhe mashkullore që përmban marrëveshjen ekskluzive De Laire Sellier Accord që kap mishërimin e hijeshisë dhe elegancës pariziane.