Eclat Style Parfum

Shitet nga: Drenusha Stubla
Numri i telefonit : 044892623
Email: drenusha.stublla@outlook.com
Kodi i produktit: 2316
Postuar: 2 vjet më parë

17.00 

Euro (€) - EUR
  • Euro (€) - EUR
  • Lek Shqipërie (L) - ALL
  • Dinar Maqedon (ден) - MKD

Specifikat


Shikime 365
Favorite
Favorite

Përshkrim

Për përsosmëri dhe hijeshi të lehtë.

Eclat Style është një Parfum më i rafinuar dhe elegant për burra, krijuar nga dy Parfumues Master me disa nga përbërësit më prestigjiozë në parfumeri. Një aromë e përjetshme, moderne dhe mashkullore që përmban marrëveshjen ekskluzive De Laire Sellier Accord që kap mishërimin e hijeshisë dhe elegancës pariziane.