Giordani Gold Ajlajner i Lëngshëm

Shitet nga: Drenusha Stubla
Numri i telefonit : 044892623
Email: drenusha.stublla@outlook.com
Kodi i produktit: 2339
Postuar: 1 vit më parë

6.00 

Euro (€) - EUR
  • Euro (€) - EUR
  • Lek Shqipërie (L) - ALL
  • Dinar Maqedon (ден) - MKD

Specifikat


Shikime 230
Favorite
Favorite

Ajlajner për sy të pigmentuar intensivisht me një furçë precize aplikimi dhe Pigmentim Intense për përcaktim të pasur dhe dramatik të syve që i përshtaten stilit tuaj.

Ajlajner me qëndrim të gjatë, prova e njollave dhe e testuar për të dhënë zbatim preciz pa mundim, këtë vijë për sytë për një pamje që zgjat.