Giordani Gold Essenza Parfum

Shitet nga: Drenusha Stubla
Numri i telefonit : 044892623
Email: drenusha.stublla@outlook.com
Kodi i produktit: 2302
Postuar: 2 vjet më parë

30.00 

Euro (€) - EUR
  • Euro (€) - EUR
  • Lek Shqipërie (L) - ALL
  • Dinar Maqedon (ден) - MKD

Specifikat


Shikime 316
Favorite
Favorite

Përshkrim

Kompozuar rreth notës ekskluzive të Oriflame Orange Blossom Luxury Essenza®, rrezatuesi Giordani Gold Essenza Parfum evokon luksin dhe mjeshtërinë e vërtetë nga shishja e saj e hollë prej qelqi, kapaku i saj i veshur me fletë të vërtetë ari në aromën e tij shumë të përqendruar dhe difuzive. Një parfum me lule druri premium që frymëzon një jetë të bukur.