Scents & Moments Soft Cuddles Caring Xhel për dush

Shitet nga: Drenusha Stubla
Numri i telefonit : 044892623
Email: drenusha.stublla@outlook.com
Kodi i produktit: 2292
Postuar: 2 vjet më parë

4.00 

Euro (€) - EUR
  • Euro (€) - EUR
  • Lek Shqipërie (L) - ALL
  • Dinar Maqedon (ден) - MKD

Specifikat


Shikime 238
Favorite
Favorite

Përshkrim

Shijoni momentin më të këndshëm të dushit që mund të imagjinohet me një xhel dushi pastrues të butë të mbushur me aromën e kujdesshme të luleve të bajames. Lëkura juaj mbetet e freskët dhe me aromë delikate, pasi mendja juaj është e mbushur me ndjenja të përqafimeve të ngrohta dhe të buta. Me një formulë të biodegradueshme, të balancuar me pH dhe të testuar dermatologjikisht