TO STHLM Lajner për sy Stylo Jumbo

Shitet nga: Drenusha Stubla
Email: drenusha.stublla@outlook.com
Postuar 6 muaj më parë

7.00 

Currency
Euro (€) - EUR
  • Euro (€) - EUR
  • Albanian lek (L) - ALL
  • Macedonian denar (ден) - MKD
Numri i telefonit: 044892623
Kodi i produktit: 2342
131 Shikime
Favorite
Favorite

Përshkrim

Zbuloni pigmentin e tij intensivisht të zi dhe aplikojeni me saktësi grafike. Linja perfekte të forta dhe sy dramatik çdo herë!