2 vjet më parë
231
 
Shikime

VIARELLI RIVETTO 50 CC

VIARELLI RIVETTO 50 CC

VIARELLI RIVETTO 50 CC MË E FORTA

Rehati
Në RIVETTO, shoferi ulet drejt dhe rehat. Kështu, ju keni një pozicion ulur sportiv që ju lejon të kaloni shumë kilometra pa shqetësime. Sedilja është e papërshkueshme nga uji dhe e mbushur butësisht për të rritur rehatinë. RIVETTO është ndër skuterët më të mëdhenj që kemi në gamën tonë, dhe kështu ju jeni ulur pak më lart se normalja, gjë që ju jep një pasqyrë ekstra të mirë të trafikut.

Ndriçimi
RIVETTO ka një ndriçim halogjen shtesë të fuqishëm në pjesën e përparme. Poziciononi dritat në teknologjinë më të fundit LED, ndriçimi LED i projektuar mirë në pjesën e pasme dhe sinjalet e fuqishme LED me kënd anësor, ju japin shikueshmëri vërtet të mirë në trafik. Ndriçimi LED gjithashtu rrit ndjeshëm faktorin e stilit.
Dimensionet e jashtme (gjatësia, gjerësia, lartësia): 1825 * 680 * 1145 mm
Baza e rrotave: 1280 mm
Largësia nga toka: 115 mm
Pesha: 92 kg
Kapaciteti i ngarkesës: 150 kg
Shpejtësia më e lartë: 45 km/h
Modeli i motorit: 1 cilindër, 4-stroke, i ftohur me ajër
Lloji i motorit: BN139QMB
Sistemi i karburantit: EC (karburator elektrik)
Diametri i cilindrit x goditje 39mm * 41.5mm
Vëllimi i cilindrit 49.6cc
Kompresimi: 10.5: 1
Fuqia 2,1 kW / 7500 r / min
Kandela CR7HSA
Lloji i fillimit Elektrik / goditje
CDI i ndezjes
Kapaciteti i rezervuarit 5.5 L
Karburanti: 95/98 pa plumb
Vaj motori: SG10W40
Sasia e vajit të motorit 700 ml
Vaji i marsheve të pasme SGL-4 85W-90
Sasia e vajit të marsheve të pasme 140-160 ml
Automati bashkues
Frena e pasme Frena e tamburit
Frena e përparme: Frena e diskut
Rrota e pasme/rrota e përparme e presionit të ajrit: 2,2 bar
Rim: 12″
I pa doganuar mos hezitoni thirrni spes për 78 or ju vjen në Maqedoni

Kodi i produktit: 10015
Shto tek favoritët
Raporto shpalljen
sqShqip