Pyetjet e shpeshta

1. Si të qasem në llogarinë time në Niskërko ?

Për tu qasur në niskërko.com klikoni mbi ikonën me ngjyrë të kaltër të qelt në maje të faqes. Pasi të klikoni mbi këtë ikonë ju do të dërgoheni tek faqja për t’u bërë login. Në atë faqe jepni informatat e kërkuara dhe klikoni Log In. Për më shumë shikoni njerën nga videot më poshtë.

2. Si të krijojmë llogari në Niskërko ?

3. Si të publikojmë produkt në Niskërko ?

Video Ndihmëse

sqShqip